Toiseen turnaukseen, toinen lopullinen

Lähetetty tennis

Kuva: Pavel LisovtsevLewis Burton ja Marcus Willis (GBR)

Ne voivat jakaa sukunimien kaksi Hollywood-tähtiä, mutta British duo Lewis Burton ja Marcus Willis ovat nopeasti tulossa tähdet itsenäisesti ulos tenniskenttiä ja niiden loistava ajaa muodon myöhään ei ole näkyvissä mitään merkkejä laantumisen.

Pari, molemmat 20-luvun alussa, ovat edenneet viimeisen seitsemän turnauksensa finaaliin ITF Pro Circuitilla ja vaativat tittelin neljästä näistä tilanteista. Molemmat pelaajat voisivat ylpeillä hyvällä kaksinpelin sukutaululla ennen kuin he yhdistivät voimansa tavallisena kumppanuutena vuoden 2013 jälkipuoliskolla. Vasenkätinen Willis, 23-vuotias vanhempi, oli saavuttanut kahdeksan tupla-arvon, kun taas 21-vuotias Burton, joka täyttää 22 kuukautta myöhemmin tässä kuussa ja pelaa oikeakätisesti, hänellä oli kaksitoista nimikettä.

Se oli Englanti kaupunki Sheffield aikana syyskuun alussa 2013 että esimakua kunniaa tuli tiensä mikä oli vain seitsemännen turnauksen yhdessä, koska ensimmäinen siirtymistään vuonna 2011. 61 61 lopullinen voittaa näki parin tittelin vuonna all-Britannian lopullinen ja käynnistää ketjureaktion vaikuttavia esityksiä.

Jokaisessa välittömästi neljän viikon kuluessa niiden neito otsikko riemuvoitto, Burton ja Willis joutuisivat kilpailevat tittelin vain lähellä tappiota ottelun ratkaiseva kysymys on toinen kolmesta Kuwait turnauksiin estää heitä tekemästä tyhjäksi otsikoita Tämän ajan pelata.

Kaksi finaaliin, jotka molemmat onnistuneesti voitti, noudattaisi pari ennen vuotta oli pois jäljelle jää vuoden lopussa kirjaa kuuteen osastoon seitsemästä finaaliin.

Tämä suuri muodossa on siirtynyt saumattomasti 2014. Tammikuu on nähnyt ne voittaa kaksi kolmesta finaaliin Israelissa vielä kolme finaaliin helmikuussa Thaimaassa saatiin yksi nimike viimeisellä viikolla kahden hyvin lähellä kolmatta tappiota avaamista viikon kuukaudessa.

Molemmat pelaajat ovat nyt saamassa henkilökohtaisen ATP-paremmuusjärjestyksen kaksinpelien parissa. Willis on tällä hetkellä yksi sija parhaasta 272: sta, jonka hän asetti vasta äskettäin tämän vuoden helmikuun puolivälissä, kun taas Burtonin elokuun 2012 ennätys 261 on vain kymmenen sijaa hänen nykyisestä sijoituksestaan ​​271.