Schmiedlova tekee voittavan palautuksen

Lähetetty tennis

Kuva: Susan MullaneAnna Karolina Schmiedlova (SVK)

Kalasääski, FL, USA: Vuonna kova veto, että esillä 11 pelaajat paremmuusjärjestykseen sisällä WTA Top 100, mukaan lukien 2009 US Open quarterfinalist Melanie Oudin, se oli Slovakian toinen siemen Anna Karolina Schmiedlova jotka selvinnyt voittajana.

Kilpailu 11. uransa kaksinpelin finaalissa, Schmiedlova voitti kärkisijoilla olevan Marina Erakovicin 62 63 ansaitakseen ensimmäisen turnausvoitonsa huhtikuun 2013 jälkeen ja saadakseen uransa kahdeksannen tittelin.

Viikko, jota sateiset olosuhteet keskeyttivät paljon, alkoi hyvin Schmiedlovalle, joka WTA-kiertueen tauon aikana palasi ensimmäistä kertaa ITF Pro Circuit -kilpailuun 100,000 2013 dollarin turnauksen finaalissa Ranskan Biarritzissa. takaisin heinäkuussa 62, kun hän teki 60 XNUMX voiton amerikkalaisesta villikortista Jan Abazasta.

Top siemen Marina Erakovic myös tuli läpi avauskierroksella suoraan kolmessa, voittaa 75 60, mutta laskijat ensimmäisellä kierroksella sisältyy edellä mainitun Oudin yhdessä Dinah Pfizenmaier ja Virginie Razzano, kylvetään viides ja kuudes vastaavasti.

Kaksi siemenestä putosi kierroksella kaksi uloskäyntiä seitsemännen siementen Petra Cetkovska jonka läpihuutojuttu ja kahdeksannen kylvetään Julia Glushko jotka menettivät sarjaa 62 ja 61 molemmin puolin 64 toisen asettaa voitto ja Schmiedlova oli onni ei liittyä niihin.

Mathilde Johansson näytti olevan kurssin keväällä suuren järkyttynyt, kun otetaan ensimmäiset otteluunsa ilman menetystä pelin ennen Slovakian taisteli tiensä takaisin, kun ottelu ottamaan seuraavan kahden 63 64.

Neljä parasta siemenet sitten voitti mukavasti osaksi semifinaali, vaikka neljäs siemen Lourdes Dominguez Lino teki pudota toinen joukko hänen voittaa, mutta vain myönsi yksi peli päätettäessä Kolmas perustaa tapaaminen Schmiedlova.

Sekä semifinaali meni matka. Schmiedlova oli hankala kilpailu hänen espanjalainen vastustaja ja täpärästi väitti lopullinen paikka Kolmas 7-5 katkaisupeli win samalla Erakovic taisteli alkaen vahvistetaan voittaa Jana Cepelova ja näin päättyy Slovakian fanit toiveet niiden ainoa edustajien vetää taistella sitä otsikossa ottelussa.

Sen jälkeen kun sateinen viikko oli jo kestänyt, finaali pelattiin onneksi aurinkoisemmissa olosuhteissa. Schmiedlova otti avaussarjan vain kahden pelin häviölle ja myönsi vain kolme sekunnissa kääriäkseen ensimmäisen voittonsa 12 kuukaudessa. Titteli auttoi myös nostamaan 19-vuotiaan uuden WTA-uran korkealle sinkkujen listalle nro 66.